“A glow to remember”

Consultation

Inhoud Treatments

Op dit moment geef ik behandeling aan huis en werk ik in verschillende klinieken in Amsterdam. Afgelopen jaren heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld waarbij ontspannen, liftende en huid verbeterende massages centraal staan. Mijn behandeling bestaat altijd uit een massage van het decolleté, schouders, nek en hoofd. Hierbij worden drukpunten aangesproken die hoofdpijn, kaakklemmen en stress verminderen. Ook wordt de collageen productie gestimuleerd en krijgen de hals, kaak en jukbeenderen meer definitie.

Voor een natuurlijke en ontspannen facelift ben je bij mij aan het juiste adres!

Ook geef ik onafhankelijk productadvies. Dit houdt in dat ik goed naar de huid kijk en hoor wat jij wil verbeteren. Op basis daarvan adviseer ik, rekening houdend met jouw budget, een aantal producten en behandelingen indien nodig.

Weet je door het aanbod van crèmes, serums en peelings niet wat je moet gebruiken?  Wil je echt een mooie en gezonde huid op lange termijn? Of wil een behandeling bij een huidspecialist, maar weet je niet wat het beste is?

Ik geef onafhankelijk productadvies zodat jij een skincare routine hebt die bij jou en jouw huid het beste past!

 

 

 

Vóór (boven) en na (onder) na één behandeling

Ervaringen

"Als je een keer jezelf wilt verwennen kan ik een gezichtsbehandeling bij de salon van Tosca aanraden. Tosca informeert naar je wensen en analyseert vervolgens goed wat jouw specifieke problemen zijn. Ze heeft het vak schoonheidsspecialiste echt in de vingers, ze voelt goed aan en communiceert met je waar harder en zachter te drukken/masseren. Heel relaxing! Mijn wenkbrauwen zijn ook weer netjes geverfd, een mooie natuurlijke kleur. Fijne producten waar je je nog een heel aantal dagen lekker fris en zacht van voelt."

Heleen Blij

 

"Het was een fijne ontspannen behandeling. De stoel lag ook super. Als ik in slaap val dan is het goed, haha! Mijn gezicht zag er uitgeruster uit. Ik kom zeker terug."

Marie

"Het voelt weer heel fijn aan Tosca. Dankjewel voor de weer zo perfecte behandeling!"

Isabella

"Wat een heerlijke behandeling: lekker ontspannen en Tosca ziet wat je nodig hebt. Cadeautje om bij haar in de stoel te liggen."

Tessa Langemeijer

"Tosca Treatments is echt een aanrader. Ik ben inmiddels voor een paar behandelingen bij haar geweest. Het is elke keer weer heel ontspannend, ze werkt met mooie producten en geeft goede adviezen. Tosca heeft het letterlijk en figuurlijk in de vingers."

Pien

"Voor het eerst bij Tosca Treatments geweest. Het was een ontspannen ervaring met heerlijke massages en een deskundige behandeling van mijn huid. Ik raad haar zeker aan. Ik zou morgen weer kunnen gaan:)."

Hanneke Floris

"Als je voor een gezichtsbehandeling bij Tosca Treatments komt is dat gegarandeerd een relaxmoment. Van het begin tot het einde is het genieten van de liefdevolle manier waarop Tosca de behandeling uitvoert. Er wordt gebruik gemaakt van heerlijke producten. Ik kan het aan iedereen aanbevelen."


Marielle

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment