SCHOONHEIDSSALOn TOSCA TREATMENTS

Salon in Vught

Een heerlijke holistische schoonheidssalon midden in Vught!

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u heerlijke kunt ontspannen en met een ‘glow’ de deur uitloopt? Bij TOSCA TREATMENTS kunt u zorgeloos genieten van verschillende behandelingen voor diverse huidtypen op een natuurlijke manier. Én vooral dat laatste maakt TOSCA TREATMENTS uniek! Vlakbij de heide is TOSCA TREATMENTS te vinden in een prachtige groene wijk. Er zijn genoeg gratis parkeermogelijkheden waar u altijd uw auto kwijt kunt. Volg mij op instagram voor aanbiedingen en huidverzorgingtips! 

Voor wie?

Ik geef behandelingen aan jong en oud. De focus ligt op het verbeteren van de huid met natuurlijke en effectieve producten die heerlijk ruiken en dus een weldaad zijn voor lichaam en geest. Daarnaast ligt de nadruk op het ontspannen van de klant met verschillende massages van het hoofd, nek, schouders, handen, voeten en natuurlijk het gezicht. Mijn schoonheidssalon in Vught is daarom uniek, omdat het een luxe verwenmoment is van top tot teen op een natuurlijke manier. U kunt hier ook terecht voor het laten harsen van uw gezicht en oksels, het laten verven van uw wenkbrauwen en wimpers, het epileren van uw wenkbrauwen en een spa pedicure! Maar mijn echte ‘signature’ is het verstevigen van de huid met verschillende massagetechnieken. Resultaten kunt u zien onder het kopje treatments

Wie is de specialiste in de schoonheidssalon in Vught?

Ik heb de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij Esthetica in Breda gevolgd. Het is een hoogwaardige opleiding waardoor je je kan aansluiten bij ANBOS dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Voordat ik mij had omgeschoold tot schoonheidsspecialiste was ik op zoek naar een beroep dat beter bij mij zou passen dan advocaat waarvoor ik in Amsterdam had gestudeerd. Het beroep schoonheidsspecialiste is op mijn lijf geschreven en met veel trots opende TOSCA TREATMENTS in 2021 haar deuren. Ik verdiep mij volop in de werking van comestica ingrediënten en blijf mijzelf trainen om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Voor welke behandelingen kunt u bij deze schoonheidssalon in Vught terecht?

Bij TOSCA TREATMENTS kunt u terecht voor een bindweefselmassage, diverse anti-aging behandelingen, vochtregulerende behandelingen, behandelingen voor een overgevoelige en onzuivere huid, behandelingen voor studenten en jongeren en een spa pedicure. In mijn salon worden hygiëne en kwaliteit gewaarborgd. De klant staat centraal en er zal altijd extra aandacht worden besteed aan het analyseren van uw huid en de wensen van de klant! Ik ben er voor u en zal een omgeving creëren waarin u heerlijk tot rust kunt komen en uw huid wordt verbeterd.

Wilt u meer over mijn schoonheidssalon in Vught weten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook kunt u op deze website meer lezen over de merken waarmee ik werk en welke behandelingen ik daar geef. U bent van harte welkom bij TOSCA TREATMENTS, dé schoonheidssalon in Vught, waar een natuurlijke en ontspannen aanpak centraal staan. 

Welke producten gebruikt deze schoonheidssalon in Vught?

De producten van Annemarie Börlind en DADO SENS gebruik ik in mijn salon. Deze producten bevatten hoogwaardige natuurlijke en biologische ingrediënten en géén parabenen, minerale oliën, synthetische parfums en extracten van dieren. Daarnaast vinden deze merken de natuur heel belangrijk en kopen zij alleen duurzame ingrediënten in van boeren over de hele wereld. Bij mij wordt er dus alleen gewerkt met producten die goed zijn voor de mens en een minimale impact hebben op het milieu. Daarnaast ruiken de producten heerlijk fris en natuurlijk wat de behandeling extra luxe en ontspanning maakt.

Ervaringen

"Als je een keer jezelf wilt verwennen kan ik een gezichtsbehandeling bij de salon van Tosca aanraden. Tosca informeert naar je wensen en analyseert vervolgens goed wat jouw specifieke problemen zijn. Ze heeft het vak schoonheidsspecialiste echt in de vingers, ze voelt goed aan en communiceert met je waar harder en zachter te drukken/masseren. Heel relaxing! Mijn wenkbrauwen zijn ook weer netjes geverfd, een mooie natuurlijke kleur. Fijne producten waar je je nog een heel aantal dagen lekker fris en zacht van voelt."

Heleen Blij

 

"Het was een fijne ontspannen behandeling. De stoel lag ook super. Als ik in slaap val dan is het goed, haha! Mijn gezicht zag er uitgeruster uit. Ik kom zeker terug."

Marie

"Het voelt weer heel fijn aan Tosca. Dankjewel voor de weer zo perfecte behandeling!"

Isabella

"Wat een heerlijke behandeling: lekker ontspannen en Tosca ziet wat je nodig hebt. Cadeautje om bij haar in de stoel te liggen."

Tessa Langemeijer

"Tosca Treatments is echt een aanrader. Ik ben inmiddels voor een paar behandelingen bij haar geweest. Het is elke keer weer heel ontspannend, ze werkt met mooie producten en geeft goede adviezen. Tosca heeft het letterlijk en figuurlijk in de vingers."

Pien

"Voor het eerst bij Tosca Treatments geweest. Het was een ontspannen ervaring met heerlijke massages en een deskundige behandeling van mijn huid. Ik raad haar zeker aan. Ik zou morgen weer kunnen gaan:)."

Hanneke Floris

"Als je voor een gezichtsbehandeling bij Tosca Treatments komt is dat gegarandeerd een relaxmoment. Van het begin tot het einde is het genieten van de liefdevolle manier waarop Tosca de behandeling uitvoert. Er wordt gebruik gemaakt van heerlijke producten. Ik kan het aan iedereen aanbevelen."


Marielle

Vegetarisch / Vegan
Géén parabenen, siliconen, micro-plastics, derivaten van minerale oliën en parfum.
Duurzaam
Méér dan 60 prijzen gewonnen voor innovatie en effectiviteit

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment