Schooheidssalon TOSCA TREATMENTS

Pedicure

Wilt u een pedicure in Vught?

Krijg nu een heerlijke pedicure in Vught waarbij niet wordt gewerkt met ingewikkelde machines. Het vijlen, knippen en het verwijderen van eelt worden zorgvuldig en op een hygiënische manier met de hand gedaan. Zit rustig in een comfortabele stoel (met als optie stoelverwarming) en kijk door het raam naar prachtige bomen. Een vers kopje biologische kruidenthee en zachte pianomuziek zorgen voor een extra ontspannen pedicure tegenover de Vughtse Heide! Genoeg gratis parkeermogelijkheden recht voor de deur. Neem direct contact op voor een afspraak.

Waarom een pedicure?

Vooral voor mensen in de horeca, detailhandel en andere beroepen waarbij veel wordt gestaan is een pedicure onmisbaar. Van de voeten wordt dan veel gevraagd en ingegroeide teennagels, overtollig eelt, likdoorns en schimmels zijn het gevolg. Door een verkeerde houding, slechte schoenen en sokken wordt de kans op dit soort problemen vergroot, dus onderschat niet het gebruik van een paar verse katoenen sokken, goed ademende schoenen en zooltjes! Maar niet alleen mensen met een staand beroep hebben een pedicure nodig, want mooie en verzorgde voeten vooral in de zomer zijn echt een sieraad! Daarnaast worden voeten vaak vergeten en te weinig verzorgd, terwijl onze voeten ons lichaam draagt en we meer dan 180.000 km per jaar lopen!

Voor wie is een pedicure bij TOSCA TREATMENTS geschikt?

Deze pedicure in Vught is voor iedereen geschikt die graag verzorgde en gezonde voeten wil. Ik knip de nagels, verwijder overtollig eelt, likdoorns en behandel schimmelnagels. Hiervoor heb ik ook effectieve geschikte producten voor dagelijks gebruik. Een pedicure zorgt voor mooie en gezonde voeten. Bij TOSCA TREATMENTS wordt er alleen gewerkt met een Canadees merk ‘Footlogix’, een van de beste merken op het gebied van voetverzorging. De producten hydrateren, kalmeren en ontsmetten de huid en de crèmes trekken snel in! Hierdoor hoeft u niet met vette voeten de schoenen in. Daarnaast is een pedicure ook echt heerlijk ontspannen, dus trakteer jezelf wat vaker op een pedicure in Vught!

Wat kunt u verwachten van een pedicure in Vught?

Tijdens deze pedicure krijgt u eerst een voetenbad met Aloë Vera en ureum om de voeten te hydrateren en verweken. Op die manier kan eelt beter worden verwijdert en de ruimte onder de nagel beter worden schoongemaakt. Dat laatste voorkomt ook de groei van schimmels en is daarom een belangrijk onderdeel van de voetverzorging. Daarna worden de teennagels geknipt, gevijld, gepolijst en eventueel eelt verwijderd. Tijdens een uitgebreide voet Spa Treatment krijgt u ook een heerlijke scrub van onder andere zeewier en een ontspannen massage met een natuurlijke verzorgende olie. De nagel riemen worden als laatst ingemasseerd met een olie bestaande uit maar liefst 21 biologische essentiële oliën die de nagels voeden en beschermen tegen schimmels. De voeten worden ingemasseerd met een hydraterende crème.

Ook zin in een pedicure in Vught? U kunt mij bellen of appen voor een afspraak bij TOSCA TREATMENTS. U bent van harte welkom in mijn salon!

Voor wie is de pedicure niet geschikt?

Deze pedicure in Vught is niet geschikt voor medische problemen en diabetici. Hiervoor verwijs ik u graag naar een medische pedicure. Op ProVoet kunt u gecertificeerde pedicures in deze omgeving vinden. Ook verwijder ik geen gellak en lak ik geen teennagels. Dit doe ik onder andere uit het oogpunt van hygiëne. Bij mij draait het puur om de verzorging van de voeten!

Twijfelt u of ik u kan helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Ik zal u eerlijk advies geven en doorverwijzen naar een medische pedicure indien nodig.

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment