Hydrojelly masks esthemax

Mask Bar

Waarom zijn deze HydroJelly maskers zo bijzonder?

De HydroJelly maskers die ik gebruik bevatten natuurlijke gevriesdroogde ingrediënten om de werkzaamheid van de ingrediënten te garanderen. Daarnaast bevatten de maskers elektrolyten die uit algen zijn onttrokken. Elektrolyten zijn belangrijke mineralen zoals calcium, magnesium en kalium die een belangrijke rol bij de vochtbalans van ons lichaam spelen. Elektrolyten worden niet door ons lichaam aangemaakt, daarom is een masker een perfecte aanvulling van elektrolyten waardoor: de pH-waarde wordt gebalanceerd, de cellen in onze huid meer vocht vasthouden en de cellen weerbaarder worden. Een ander effect is dat ze de werking van andere vitamines versterken. De combinatie van elektrolyten in dit masker met vitamines (C,A,B) zorgt daarom voor een extra effectief huid verbeterend masker.

Voordelen algen

Algen bevatten een enorme hoeveelheid aan zuurstof. Wist je dat bijna de helft van de totale hoeveelheid zuurstof in onze atmosfeer worden gevormd door algen? Zuurstof is enorm goed voor de huid om meerdere redenen. Zuurstof herstelt de pH-waarde en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De huid is dus weerbaarder tegen schadelijke invloeden van buitenaf en een frisse en gehydrateerde huid is het gevolg.

Zonder…

Deze HydroJelly masker bevatten géén sulfaten, ftalaten, talk, maiszetmeel en parabenen. Door de gevriesdroogde ingrediënten zijn er aanzienlijk minder conserveermiddelen nodig.

Wat kan je tijdens de behandeling verwachten?

Het HydroJelly masker gaat meestal over de ogen en de mond, maar sommige klanten vinden het prettiger om de ogen en/of mond niet met het masker te bedekken. De maskers zijn heerlijk verkoelend en door het afsluitende effect kunnen alle ingrediënten goed de huid intrekken.

 

Wil je meer over TOSCA TREATMENTS weten? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook kan je op deze website meer lezen over de merken waarmee ik werk en welke behandelingen ik geef. Je bent van harte welkom bij TOSCA TREATMENTS, dé schoonheidsspecialiste in Amsterdam, waar een natuurlijke en ontspannen aanpak centraal staan. Volg mij op instagram voor acties, resultaten en huidverzorging tips!

Mijn HydroJelly Mask Bar:

  • Vampire PLLA Infusion: perfect masker tegen verslapping en volumeverlies. In dit masker zit polymelkzuur wat al jarenlang in de geneeskunde wordt gebruikt als oplosbaar hechtmateriaal. Hierdoor hecht het collageen zich vast aan dat zuur en zo wordt de huid natuurlijk gestimuleerd nieuw collageen aan te maken. Perfect voor een directe ‘plumping’ effect!
  • Phyto-Nutrients Blast: een masker geschikt voor een vermoeide, gestresste huid en bij vroegtijdige huidveroudering. Broccoli (vitamine C) en groene thee (vitamine E) zorgen o.a. voor een gekalmeerde en gehydrateerde huid en een natuurlijke glow!
  • SKIN WARRIOR: een perfect masker om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Het vermindert ook donkere kringen, vochtwallen en fijne lijntjes. Dit masker zit vol met antioxidanten (Ginseng en Q10) en geeft daarmee een flinke oppepper aan de huid!
  • Illuminating Orange: heb je last van pigmentvlekken, zonbeschadigingen of ben je gevoelig voor pigmentverstoringen? Dit masker is ideaal om deze plekjes aan te pakken en de huid te verlichten! Sinaasappelschilextract, vitamine B3 en glutathion zorgen ervoor dat de pigmentatie in de huid wordt geremd, voorkomen en vermindert.
  • CICA COMPLEXION CARE: dit masker is perfect bij wondjes, ontstekingen en/of littekens. Roodheid en ontstekingen worden vermindert, terwijl ook collageen wordt gestimuleerd. Onder andere Jasmijn en Gotu Kola helpen hierbij. Daarnaast stimuleert dit masker de wondheling door vimamine K. Een heerlijk zuiverend en kalmerend masker bij acne en andere oneffenheden!

Hydrojelly mask

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment