Buccal Massage

Face Gym

Evaar bij TOSCA TREATMENTS een Buccal Massage; dé gezichtsmassage onder Hollywood sterren!

Wil je op een natuurlijke manier een stevigere huid? Bij TOSCA TREATMENTS kan je kiezen voor een ‘Buccal Massage’. Een Buccal Massage is een specifieke gezichtsmassage die het gezicht zichtbaar direct verstevigt. Daarnaast zorgt deze massage ook voor een enorme ontspanning en het ontstressen van het gezicht! De Buccal Massage is een geliefde massage onder Hollywood sterren zoals Meghan Markle. Wil je meer weten over deze effectieve techniek? Je kan mij altijd bellen met vragen over deze behandeling.

Het mooie van deze massage is dat het een natuurlijke manier is om de contouren van het gezicht zoals de onderkaak, hals en wangen te verstevigen en daarmee te liften. Dit zijn vaak moeilijke zones om doormiddel van een massage aan te pakken, maar niet met de Buccal Massage! Je ziet direct een strakkere kaaklijn en geaccentueerde jukbeenderen.

Voordelen Buccal Massage

De Buccal Massage stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen neemt naar mate wij ouder worden af en staat in direct verband met de afname van de stevigheid van de huid en de toename van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast is collageen ook erg belangrijk om andere huidaandoeningen te verbeteren en voorkomen zoals melasma en rosacea. Een Buccal Massage is daarom ook perfect voor huidtypen met couperose, rosacea en diegenen die gevoelig zijn voor pigmentstoornissen.

Daarnaast is deze massage bijzonder, omdat het ook de spieren van het gezicht losmaakt. Er zijn talloze spieren in het gezicht die enorm vaak per dag worden aangesproken. We fronzen en lachen, maar bouwen onbewust ook stress op in de spieren van ons gezicht. Wist je dat de kaakspier een van de sterkste spieren is van ons lichaam? De Buccal Massage voert deze stress in de spieren af en maakt knoopjes los. Wanneer je regelmatig een Buccal Massage neemt zul je een meer ontspannen gezicht en geest ervaren. Daarnaast is stress een enorme oorzaak voor de afbraak van collageen, dus een Buccal Massage is dubbel effectief, omdat het ook de oorzaak aanpakt van een verslapte huid en fijne lijntjes én deze voorkomt!

Ander voordelen

De massage zorgt voor een betere doorbloeding van het hele gezicht. Dit betekent dat littekens beter kunnen herstellen, de huidbarrière wordt sterker waardoor het gezicht beter bestand is tegen oxidatieve stress en afvalstoffen worden afgevoerd. Een algehele betere conditie van de huid is het resultaat!

Voor wie is een Buccal Massage geschikt?

Ik zie prachtige resultaten bij vrouwen en jonge meiden. Voor het beste resultaat adviseer ik maandelijks een Buccal Massage te nemen en zijn er meerdere massages nodig om goed resultaat te krijgen.

Voor wie is een Buccal Massage niet geschikt? Wanneer je last hebt van:

–          Actieve herpes

–          Actieve acne

–          Wondjes

–          Actieve rosacea

–          Actieve eczeem

 

Wil je meer over TOSCA TREATMENTS in Amsterdam weten? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook kan je op mijn website meer lezen over de merken waarmee ik werk en welke behandelingen ik geef. Je bent van harte welkom bij TOSCA TREATMENTS, dé schoonheidsspecialiste in Amsterdam, waar een natuurlijke en ontspannen aanpak centraal staan. Volg mij op instagram voor acties, resultaten en huidverzorging tips!

Waarom bij TOSCA TREATMENTS?

Ik heb een passie voor het masseren van het gezicht en ben overtuigd van de positieve effecten van een gezichtsmassage! Een directe glow, een ontspannen uitstraling en strakkere contouren zijn het resultaat; en daarvoor ga ik! De Buccal Massage heb ik gevolgd bij een ervaren trainster. Tijdens de massage werk ik met handschoenen in de mond, waardoor de spieren en de huid goed worden aangesproken. Het gezicht wordt voor en na de massage altijd gereinigd.

Effect Buccal Treatments

  • De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd
  • De afvoer van afvalstoffen en vocht wordt gestimuleerd
  • Het herstel van de huid wordt gestimuleerd
  • Het verhoogt het zuurstofgehalte in de huid
  • Het verhoogt de opname van huidverzorgingsproducten
  • Een ontspannen gelaat
  • Minder stress

Resultaat? Een directe glow en een gezonde en strakkere uitstraling!

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment