Bindweefselmassage

Natuurlijke botox

Wil je een bindweefselmassage in Amsterdam?

Wil je jouw huid op een natuurlijke manier verstevigen? Dan is een bindweefselmassage bij TOSCA TREATMENTS in Amsterdam precies wat je nodig hebt. Het is een doelgerichte massage van het gezicht dat de bloedsomloop, de aanmaak van nieuwe cellen en collageen stimuleert. Het resultaat is een directe ‘glow’ en een gezonde en strakkere uitstraling! Wanneer je jouw huid op lange termijn wil verbeteren dan raad ik het aan om regelmatig een bindweefselmassage te nemen. Lees hieronder meer over het effect van een bindweefselmassage en wat je kan verwachten. Voor alle andere gezichtsbehandelingen klik hier.

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel komt in ons hele lichaam voor en dus ook in het gezicht! Er bestaan verschillende soorten bindweefsel met een eigen functie. Het doel van bindweefsel is steun geven aan ons lichaam. Bindweefsel bevat veel cel-tussenstof die de functie van het bindweefsel bepaalt. Cel-tussenstof is onder andere: collageen en elastine. Bindweefsel komt voor in spierpezen, gewrichtsbanden, botten en lymfe. In de huid komt bindweefsel voor in de lederhuid en onderhuid. Tijdens een bindweefselmassage worden onder andere cellen (fibroblasten) in de lederhuid geprikkeld om meer grondstoffen te leveren die belangrijk zijn bij de opbouw van collageen. Ook direct worden de zogenaamde ‘mestcellen’ in bindweefsel geprikkeld om meer collageen aan te maken.

Wat doet collageen voor de huid?

Collageen zorgt voor versteviging en veerkracht van de huid. Het is een gecompliceerd eiwit dat veel voorkomt in ons lichaam. In de twintig neemt de aanmaak van collageen af en dat is een grote oorzaak van huidveroudering.

Voor wie is een bindweefselmassage in Amsterdam geschikt?

Voor iedereen die haar of zijn fijne lijntjes en rimpels wil verminderen, die een gezondere uitstraling wil en een strakker gezicht! De aanmaak van collageen neemt vanaf ons twintigste levensjaar af, dus afhankelijk van de huidconditie raad ik al op jonge leeftijd een bindweefselmassage aan.

Voor wie is een bindweefselmassage in Amsterdam niet geschikt?

Voor mensen met een erg verslapte huid, veel gesprongen haarvaatjes (couperose) en acne is de behandeling niet geschikt. De reden hiervoor is dat in deze gevallen de conditie van de huid en het huidprobleem wordt verslechterd. Daarom besteed ik altijd extra aandacht aan een goede analyse van de huid! Bij dergelijke huidcondities adviseer ik een drukpuntmassage, waardoor de huid wel wordt aangezet tot herstel en ontspanning. Hier kan je zien welke gezichtsbehandelingen ik nog meer geef.

Wat kan je van een bindweefselmassage in Amsterdam bij TOSCA TREATMENTS verwachten?

Allereerst analyseer ik goed jouw huid om te beoordelen of een bindweefselmassage voor jou geschikt is. Al vanaf 20 jaar kan ik een bindweefselmassage aanbevelen. Daarna voer ik een gepaste oppervlakte reiniging uit en begin ik met de bindweefselmassage. Tijdens het eerste deel van de massage gebruik ik geen olie of crème. Ik sluit de massage af met verkoelende massagestenen en een natuurlijk hydraterend serum wat de aanmaak van collageen stimuleert voor extra effect!

Wil je meer over TOSCA TREATMENTS in Amsterdam weten? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook kan je op mijn website meer lezen over de merken waarmee ik werk en welke behandelingen ik geef. Je bent van harte welkom bij TOSCA TREATMENTS, dé schoonheidsspecialiste in Amsterdam, waar een natuurlijke en ontspannen aanpak centraal staan. Volg mij op instagram voor acties, resultaten en huidverzorging tips!

Is een bindweefselmassage pijnlijk?

Een bindweefselmassage bij TOSCA TREATMENTS wordt opgebouwd van lichtere naar intensievere grepen. De huid wordt op die manier tijdens de behandeling langzaam voorbereid op een wat heftigere stimulatie. Sommige plekken van het gezicht kunnen wat gevoeliger zijn en dit komt voornamelijk doordat op die plekken wat verklevingen aanwezig zijn. Het is daarom wel belangrijk om ook die plekken met masseren los te maken. Een bindweefselmassage is in principe niet pijnlijk, omdat dat jou en de huid stress geeft. Stress is juist een effect wat we niet willen!

Wat is het effect van een bindweefselmassage?

  • De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd
  • De afvoer van afvalstoffen en vocht wordt gestimuleerd
  • Het herstel van de huid wordt gestimuleerd
  • Het verhoogt het zuurstofgehalte in de huid
  • Het verhoogt de opname van huidverzorgingsproducten
  • Een ontspannen gelaat
  • Een natuurlijk botox effect

Resultaat? Een directe ‘glow’ en een gezonde en strakkere uitstraling!

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment