Annemarie Börlind

Annemarie Börlind

Annemarie Börlind is opgericht door Annemarie Lindner in 1959 in Duitsland. Het is een innovatief natuurlijk cosmetica merk gevestigd in het Zwarte Woud. Het merk maakt gebruik van natuurlijke stoffen en extracten die de huid intensief verzorgen en verbeteren. Voorbeelden van werkzame stoffen zijn botanische kaviaar uit algenextracten, botanische hyaluronzuur gewonnen uit de Chinese trilzwam, Verbascoside gewonnen uit plantencellen van de sering en witte truffel extract. Een complexe samenstelling van vitaminen, enzymen, mineralen en puur bronwater uit het Zwarte Woud maken de producten van Annemarie Börlind bijzonder effectief. 

“Wat ik niet kan eten, breng ik ook niet aan op mijn huid” – Annemarie Linder, oprichtster

Lichaam en geest in harmonie met de natuur. Dat is het effect van een gezichtsbehandeling met de producten van Annemarie Börlind. Het resultaat is een zichtbare schoonheidsverzorging voor alle huidtypen en leeftijden.

Bij Annemarie Börlind staat duurzaamheid en respect voor de mens en natuur voorop. Zij zetten zich in voor diverse fair-trade-projecten en hechten waarde aan langdurige en vertrouwelijke relaties met hun leveranciers. Ook maken zij geen gebruik van extracten van dode dieren en zijn de meeste producten vegan. Om natuurlijke hulpbronnen te sparen worden er natuuridentieke stoffen gebruikt – om bedreigde plantensoorten niet verder in gevaar te brengen. Op de bedrijfslocatie van Annemarie Börlind maken zij gebruik van groene stroom en streven zij ernaar zo energie-efficient mogelijk te zijn.

 

 

Duurzaam
Géén parabenen, siliconen, micro-plastics, derivaten van minerale oliën en parfum.
Méér dan 60 prijzen gewonnen voor innovatie en effectiviteit
Vegetarisch / Vegan

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment