Alpha-H

Alpha-H

Een gezichtsbehandeling met Alpha-H

Wil je een gezichtsbehandeling met de producten van Alpha-H? Dit kan bij TOSCA TREATMENTS in Amsterdam. Alpha-H is een prachtig, no-nonsense Australisch merk waar effectiviteit, natuurlijke ingrediënten en transparantie centraal staan. Een gezichtsbehandeling met de producten van Alpha-H geeft jou een mooie egale glow met minder onzuiverheden. Daarnaast is een gezichtsbehandeling bij mij uniek, omdat ik mij ook focus op ontspanning door middel van heerlijke massages van het gezicht, nek, hals en decolleté.  

Wat kan je verwachten van een gezichtsbehandeling met Alpha-H?

De producten van Alpha-H bevatten géén minerale oliën, parabenen, parfum, SLS en ingrediënten afkomstig van dieren. Alpha-H heeft een gebalanceerde combinatie van natuurlijke ingrediënten zoals Tea Tree, Arnica en zoethout extract met Vitamines zoals A, C, E en B3 geformuleerd om de huid zacht te verbeteren. Daarnaast bevatten een aantal producten glycolzuur en salicylzuur (AHA en BHA) om de huid te exfoliëren, bacteriën te verminderen en te hydrateren. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid andere producten beter opneemt, puistjes en mee-eters minder de kans krijgen zich te ontwikkelen en de celdeling een boost krijgt. Het resultaat is een frissere, egalere en jongere huid.

Jouw skincare regime met Alpha-H!

Een mooie huid creëer je thuis! Bij mij krijgt jouw huid een echte boost, maar thuis moet je het onderhouden met de juiste producten voor jouw huid. Hierover geef ik uiteraard advies. Daarnaast is het belangrijk om wanneer je last hebt van een huidprobleem, zoals eczeem, rosacea en acne ook te kijken naar je leefstijl zoals eten, drinken en stress. Hierover denk ik graag met je mee.

Wat beloven de producten van Alpha-H?

Hyaluronzuur, peptiden, vitamines en zuren zorgen voor echte huidverbetering. De producten hebben een lage PH waarde om de huid aan het werk te zetten en ervoor te zorgen dat diepere huidlagen ook verbeteren. Alpha-H heeft goede producten vooral voor acne, fijne lijntjes en rimpels, oneffenheden en een vochtarme huid. De producten ruiken vooral neutraal en natuurlijk en zijn gebruiksvriendelijk.

 

 

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Treatment